KOLESTON PERFECT 66/56 DARK BLONDE INTENSE MAHOGANI VIOLET ME+ 60ml

750 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 66/56 Dark Blonde Intense Mahogani Violet 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.