Kolor Vibes Flamingo 150ml

950 ден

Фламинго Розева – Гел директна боја за коса.

Опис

Козметичка гел боја со висок перформанс, без оксиданс и амонијак со киселинска Ph вредност погодна за природна, боена или бланширана коса.
Без сулфати, парабени и парафини.

Се нанесува рамномерно на мокра исфротирана коса по должината и краевите со ракавици и се остава 5-20 минути ( зависно од интензитетот кој го посакувате).
Се плакне.
Ако сакате понежна пастелна боја можете да бојата да ја мешате со модулаторот.