Kolor Vibes Modulator 300ml

950 ден

Претворете ги интензивните бои на Kolor Vibes во нежни пастелни бои со модулаторот.

Опис

Претворете ги интензивните бои на Kolor Vibes во нежни пастелни бои со модулаторот.
Модулаторот има иста конзистенстност како геловите во боја и е лесен за работа.
Количината што ви треба зависи од тоа колку нежна сакате да биде бојата.
Покрај тоа што скалата на бои, истовремено можете да користите иста боја во неколку различни тонови на вашата коса.