SERIE EXPERT INFORCER SHAMPOO 300 ML

1,250 ден

Шампон за зајакнување на косата, против кршење на влакното.Професионална формула за зајакнување на косата збогатена со витамин Б6 и биотин за моментално намалување на кршливоста на влакното.
Со континуирано користење косата станува појака и поотпорна.

Опис

Шампон за зајакнување на косата, против кршење.