SERIE EXPERT LISS UNLIMITED PRIMROSE OIL 125 ML

1,650 ден

Масло за нескротлива коса со масло од жолто ноќниче.Формула збогатена со про-кератински комплекс,масло од ореви и масло од жолто ноќниче за дополнителен сјај и лесно обликување.
Се нанесува на мокра или сува коса. Не се плакне

Опис

Масло за измазнување на нескротлива коса.