SERIE EXPERT PRO LONGER SHAMPOO 300 ML

1,250 ден

Шампон за долга коса со тенки и кршливи врвови.Идеален шампон за оние со долга коса, но со тенки краеви.Овој шампон работи да ги задебели и волумизира Вашите врвови.
Напојува со мешавина на аминокиселини , формулата го зајакнува секое влакно на косата, започнувајќи однадвор пред да се снајде до јадрото на фоликулот.Работејќи за намалување на кршливоста на врвовите, оваа иновативна технологија видливо го подобрува изгледот на косата, враќајќи го сјајот и волуменот.

Опис

Шампон за долга коса со тенки и кршливи врвови.