L’OREAL ABSOLUT REPAIR OIL 10 IN 1 – 90ml

1,950 ден

L`Oréal Pro SE Absolut Repair – 10 во 1 масло за коса!
Повеќенаменско масло, кое моментално ја трансформира Вашата коса!

Опис

L`Oréal Pro SE Absolut Repair – 10 во 1 масло за коса!
Повеќенаменско масло со лесна текстура, кое моментално ја трансформира Вашата коса!

Поседува 10 бенефити кои ќе и помогнат на Вашата коса да се заштити од понатамошни оштетувања.
Како ТРЕТМАН:
– се бори против сушењето,
– ја обновува површината на влакното, и
– овозможува полесно расчешлување,
– ја остава косата лесна и
–  мека на допир.
Како ПОМОШ:
– овозможува побрзо сушење на косата и
– контрола на фриз-ефектот!
Како ЗАШТИТА:
– штити од топлина и до 230 степени,
– штити од штетното дејство на надворешните фактори.

Употреба: Маслото се нанесува по должината и по краевите на влакното, на чиста исфротирана коса, пред сушење. Не се плакне.Може да се користи и на сува коса како дневна нега.