1,050.00 ден

L`Oréal Pro SE Absolut Repair – 10 во 1 спреј за коса!
Повеќенаменски спреј, коj моментално ја трансформира Вашата коса!

Нема залиха

Категории: ,

Опис

L`Oréal Pro SE Absolut Repair – 10 во 1 спреј за коса!
Повеќенаменски спреј, коj моментално ја трансформира Вашата коса!

Поседува 10 бенефити кои ќе и помогнат на Вашата коса да се заштити од понатамошни оштетувања.
Како ТРЕТМАН:
– се бори против сушењето,
– ја обновува површината на влакното, и
– овозможува полесно расчешлување,
– ја остава косата лесна и
–  мека на допир.
Како ПОМОШ:
– има делотворно дејство против мрсење на косата,
– овозможува побрзо сушење на косата и
– контрола на фриз-ефектот!
Како ЗАШТИТА:
– штити од топлина и до 230 степени,
– штити од штетното дејство на надворешните фактори.

Употреба: Спрејот се нанесува по должината и по краевите на влакното, на чиста исфротирана коса, пред сушење. Не се плакне.