SERIE EXPERT SENSI BALANCE SHAMPOO 300 ML

1,250 ден

Шампон кој уште со првата употреба го смирува осетливиот скалп.Збогатен е со деривати од сорбитол, хидратантни состојки и витамини ПП.Скалпот е подобро заштитен, косата е нежна и сјајна. Нежна формула за чистење.

Опис

Шампон кој уште со првата употреба го смирува осетливиот скалп.