SERIE EXPERT BLOW-DRY FLUIDIFIER 10 IN 1 CREAM 150ML

1,650 ден

Третман крем со 10 бенефити кој не се плакне.

Третман крем Формулиран со термо-реактивен агенс за заштита од топлина до 230 ° C, обезбедувајќи побрз стил, истовремено намалувајќи ги оштетувањата и кршењето. Содржи основни растителни протеини, косата станува посјајна со подобрена еластичност.И лабавите кадрици се заштитени до 96 часа во средини со влажност од 80%

Реактивирање на формулата за повторно обликување со алатки за топлина на 150 ° C.

Опис

Третман крем со 10 бенефити кој не се плакне.