SERIE EXPERT SERIOXYL ADVANCED SHAMPOO 300 ML

1,450 ден

Шампон кој спречува опаѓање на косата, и воедно и дава поголем волумен.Со L’Oréal Pro – Serioxyl Advanced шампонот густината на косата може да се зголеми и до +1700 влакна. Serioxyl шампонот го спречува опаѓањето на косата, а воедно и ја згуснува, го полни влакното, при што има функција на антиоксидант, го заштитува скалпот, со што косата добива волумен.

 

Опис

Шампон кој спречува опаѓање на косата, и воедно и дава поголем волумен.