L’oreal Serioxyl Denser Hair Serum 90ml

2,800 ден

Serioxyl Denser – иновативен серум од линијата Serioxyl за опагање на коса.

Категорија: , таг

Опис

Serioxyl Denser – иновативен серум од линијата Serioxyl за опагање на коса.
Со секојдневно користење на овој серум  во времетраење од 3 месеци,
може да очекувате до 1700 нови влакна и зголемена густина на вашата коса.

Серумот се користи многу едноставно.
Се нанесува со пипета директно на скалпот, а потоа со благо масирање се втрива во кожата. За да се постигне ефектот, потребно е да се нанесува секоја вечер, три месеци