SERIE EXPERT SILVER SHAMPOO 300 ML

1,250 ден

Шампон за сива, бела или светло руса коса, кој го неутрализира жолтилото и го враќа сјајот на вашата коса.Покажете ја убавината на сивата, белата или светло русата коса со Silver шампонот.Неутрализирачкиот систем збогатен со магнезиум и анти-пожолтени агенси, се спротивставува на несаканите жолти тонови.Кога косата се осветлува и се претвора во сива боја, нејзините природни топли тонови стануваат видливи и често излегуваат несаканите жолти тонови.Длабокиот пурпурен шампон помага да се неутрализираат жолтите тонови, одржувајќи ја бојата на русата или бела коса.
Формулата помага при негување и заштита на влакното на косата, давајќи и сјај и отпорност.

Опис

Шампон за сива, бела или светло руса коса.