1,100.00 ден

На залиха

Пудра во спреј за дополнителен волумен на косата.

Категории: ,

Опис

Пудра во спреј за дополнителен волумен на косата.
Професионална минерална пудра која се распрскува низ троен дифузер за моментално подигање на косата од корен.