LUXE OIL KERATIN BOOST ESSENCE (100ml)

Луксузно есенцијално масло, за силна, мазна и хидрирана коса.

Категорија: таг

Опис

Луксузно есенцијално масло со продолжено дејство со внимателно одбрани аминокиселини.
Ја прави косата силна, мазна и хидрирана.
Збогатено со:
-Масло од арган
-Масло од бадем
-Масло од Јојоба.