LUXE OIL KERATIN PROTECT SPRAY (75ml)

Заштитен спреј кој ја храни косата и и дава блескав завршен сјај.

Категорија: таг

Опис

Заштитен спреј кој ја храни косата и и дава блескав завршен сјај.
Идеален за тенка коса.
Збогатен со:
-Масло од арган
-Масло од бадем
-Масло од јојоба.