MATRIX SO LONG DAMAGE BREAK FIX 200ml

990 ден

Еликсир кој ја обновува оштетената и кршлива коса.

Категорија: , таг

Опис

Еликсирот врши реконструкција на оштетеното влакното, и ја остава косата целосно силна и со помалку кршење. Веднаш ги обновува ршливите, долги влакна и ги полни со здрав сјај.
Се нанесува на измиена и просушена коса со пешкир, и се стилизира како и обично. Не се плакне.