580.00 ден

На залиха

Шампон кој ја зголемува сјајноста и ја зајакнува долгата коса.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Шампонот со керамид помага во зајакнувањето на јачината на долгата коса за да го спречи кршењето, и за да го продолжи растот на косата. Ја остава коса мека, сјајна и силна со намалено кршење на влакната.