MATRIX THE RE-BOND SHAMPOO 300ml

760 ден

Шампон кој ја поправа косата по оштетување од хемиски третмани.

Категорија: , таг

Опис

Шампон кој ја поправа косата по оштетување од хемиски третмани. Ја зајакнува оштетената коса, оставајќи ја силна, ревитализирана и мазна. Формулиран со лимонска киселина ја остава косата подготвена за длабока обнова.