No Yellow Color Toner Sistem – Blue 100ml

670 ден

Професионални тонери за боење на косата.

Опис

Професионални тонери за коса, со кои ќе ја добиете посакуваната боја.

Специјалните тридимензионални анти-жолти пигменти, во синергија со другите пигменти за боење на косата, се во можност да се мешаат со преостанатата рефлексија што ја има во косата, создавајќи повеќекратно дејство во боја.