OIL ULTIME MARULA FINISHING OIL (FOR FINE TO MEDIUM HAIR ) 100 ML

1,850 ден

Формулиран со 100% природно, прочистено масло од Марула, овој завршен третман ги негува тенките до средни типови на коса и го зголемува сјајот и мекоста без да ја оптоварува косата. Бестежинската формула која самостојно испарува ја измазнува кутикулата и се бори против разлетувањето.Може да се нанесе и на сува и на мокра коса.

Категорија: ,

Опис

Маслен третман збогатен со прочистено масло од Марула , за нега на тенка до нормална коса.