OIL ULTIME MARULA & ROSE LIGHT OIL-IN -MOUSSE TREATMENT 200 ML

1,550 ден

Иновативниот третман  во пена збогатен со лесни самоиспарливи масла од марула и масло од роза, ги надополнува и разубавува деликатните типови на коса. Создава беспрекорна површина на косата, зголемувајќи го природниот сјај без да ја оптоварува косата.

Начин на употреба: Нанесете на измиена коса, оставете да дејствува 5-10 минути па потоа исплакнете.

Категорија: ,

Опис

Иновативниот третман  во пена збогатен со лесни самоиспарливи масла од марула и масло од роза, ги надополнува и разубавува деликатните типови на коса.