1,800.00 ден

Промотивен OLAPLEX мини сет од No.3, No.4, No.5 и No.6

Нема залиха

Категорија:

Опис

OLAPLEX мини сет од No.3- 30ml, No.4- 30ml, No.5- 30ml и No.6- 30ml
* третман за домашна употреба за сува, оштетена и третирана коса.