OLIVIA GARDEN NANO THERMIC CERAMIC ION 34MM BRUSH

1,270 ден 1,143 ден
-10%

Керамичка четка за обликување на коса, со уникатен патентиран дизајн.

Опис

Керамичка четка за обликување на коса, со уникатен патентиран дизајн.
Најнова керамичка технологија:
*Керамички обложен барел
*Згрева побрзо
*Ја задржува топлината подолго
*Побрз и подобар стајлинг
* Им дава долготрајност на фризурите.
Уникатната шема на големите дупки на самата четка и овозможуваат поголем проток на воздух, со што го олеснуваат и забрзуваат сушењето на косата.
Турмалин – јон технологија
*Ја хидрира кутикулата на влакното
*И дава повеќе сјај на косата
*Елеминира фриз
*Има анти-статичко дејство