ORO THERAPY – “КРИВА” ЧЕТКА ЗА КОСА

1,200 ден

“Крива” четка за расчешлување и на најзаплетканите коси!

Категорија: , таг

Опис

По препорака од многу задоволни клиенти,
фантастичната Oro Therapy “крива” четка за расчешлување, со природни влакна!

1. Атрактивен дизајн на заоблување:
– има заоблено тело на четката во крива за да одговара на контурата на главата, и
– на тој начин со чешлањето овозможува истовремено и масажа на скалпот!

2. Користени природни влакна:
– има природно влакно кое промовира здрава коса – преку стимулирање на работата на скалпот.