Oro Therapy Color 6.1 – Dark Blonde Ash 100ml

670 ден

Траjна боjа за коса со 24К злато.

Опис

Професионална долготрајна боја за коса.
Боја за коса без парабени,со 24К микроактивно злато, арган и кератин,
и загарантирана максимална покривност на бели влакна.
Придобивки:
Максимално jа покрива седата коса,
Ја изедначува бојата,
Има висок процент на пигмент за подолготраjни тонови,
Jа остава косата свиленкаво мека и хидрирана,
Може да се употребува на чувствителен скалп,
Осветлува до 4 тонови и
Има деликатна ориентална арома