ORO THERAPY DIAMANTE PURO CONDITIONER 1000ml

1,290 ден

Keратински кондиционер кој ја потхранува, витализира и и дава беспрекорен сјај на вашата осетлива и стресна коса.

Категорија: , таг

Опис

Keратински кондиционер за осетлива и стресна коса збогатен со арганово масло, дијамант, кератин и микроактивно злато . Идеален за коса изложена на термално механички стрес. Ја потхранува, витализира, и и дава беспрекорен сјај.
Употреба:
После шампонирање се нанесува и се остава да делува 2-3 минути, потоа се плакне.