ORO THERAPY KERATIN CREAM ORO PURO 100ml

890 ден

Кератинска крема за расцветани врвови, збогатена со микроактивно злато, арганово масло, кератин, УВ заштита и слатко циперусово масло.

Категорија: , таг

Опис

Кератинска крема збогатена со микроактивно злато, арганово масло, кератин, УВ заштита и слатко циперусово масло.
Ги репарира краевите на косата, тонира, ја омекнува косата и ги заштитува кутикулите од сувост. Се нанесува мала количина на сува коса, не се плакне.