OSIS+ BIG BLAST 200ML

1,100 ден

Лесен гел за волуменозни фризури. Обезбедува забележлив и долготраен волумен, ја подигнува косата од коренот. Има лесната формула и е прилагодлив за мека коса и обезбедува заштита од топлина при сушењето на косата и стилизирањето. Овозможува лесно и флексибилно стилизирање на косата.Се нанесува од коренот до врвовите и се стилизира.

Опис

Лесен гел за волуменозни фризури.