OSiS+ BLOW & GO 200 ML

1,100 ден

 Спреј за забрзување на фенирањето на косата, при што обезбедува мазна површина со прекрасен сјај на косата, како и заштита од топлина од уредите за стилизирање.Има лесната формула ја скротува косата и брзо испарува, со што значително се олеснува фенирањето. Овозможува брзо, лесно и едноставно стилизирање на косата.Се нанесува на влажна коса засушена со пешкир.

Опис

Спреј за забрзување на фенирањето на косата, при што обезбедува мазна површина со прекрасен сјај на косата, како и заштита од топлина од уредите за стилизирање.