OSIS + TOPPED UP 200 ML

950 ден

Пена без аеросоли, за природен волумен и сјај на косата. Иделна е за дефинирање и контрола на тенките локни. Лесната формула е прилагодена за мека коса и обезбедува заштита од топлина при сушењето на косата и стилизирањето. Овозможува лесно и флексибилно стилизирање на косата.Пред употреба, производот добро да се протресе. Се нанесува на влажна коса засушена со пешкир и се суши косата природно или со фен. За полесна апликација, се нанесува пената на четка и се расчешлува косата.

Опис

Пена без аеросоли, за природен волумен и сјај на косата.