OSIS + WHIPPED WAX 85 ML

1,100 ден

 Пенаст восок кој обезбедува јака и долготрајна контрола, одлична текстура и природен сјај на косата. Идеален за креативни фризури за кои е потребно често преобликување. Не ја натежнува косата, не се лепи и лесно се измива.Се нанесува мала количина на дланките и се протрива меѓу дланките. Се нанесува на сува коса. Се стилизира и текстурира по желба.

Опис

Пенаст восок кој обезбедува јака и долготрајна контрола, одлична текстура и природен сјај на косата.