PERM 2 КИСЕЛИНА ЗА ФАРБАНА КОСА 500 ML

790 ден

Киселина за фарбана коса 500 ml

 

Категорија: , таг

Опис

Perm 2 Киселина за фарбана коса 500 ml

Идеален производ за фарбана и третирана коса.