POWER STYLE – ЕКСТРА ЈАК СПРЕЈ ЗА КОСА 500ML

650 ден

ЕКСТРА ЈАК СПРЕЈ ЗА КОСА 500ML

Категорија: , таг

Опис

Power Style – Extra strong hair spray 500 ml Екстра јак спреј за коса

Humidity free technology – Нова технологија без влажност за оформување на разни стилови на коса.

Thermo technology – Заштитна технологија од топлина на пеглање, фенирање и други апарати.

Memory technology – За креативни и тренди стилови. Производите со мемори технологија се реактивираат со вода, го одржува долготраен стилот на изработка.