POWER VOLUME – СПРЕЈ ЗА ВОЛУМЕН 500ML

650 ден

СПРЕЈ ЗА ВОЛУМЕН 500ML

Out stock

Нема на залиха

Категорија: , таг

Опис

Power volume – Volumizing hair spray Спреј за волумен 500ml

Humidity free technology – Нова технологија без влажност за оформување на разни стилови на коса.

Thermo technology – Заштитна технологија од топлина на пеглање, фенирање и други апарати.

Memory technology – За креативни и тренди стилови. Производите со мемори технологија се реактивираат со вода, го одржува долготраен стилот на изработка.