PRECIOUS NATURE THIRSTY HAIR SHAMPOO 250ml

540 ден

Нежен шампон за сува коса со екстра течна текстура.

Категорија: , таг

Опис

Нежен шампон за сува коса со екстра течна текстура.
И дава сјај и виталност на сувата коса, без да ја натежнува.