PRO YOU™ THE KEEPER COLOR CARE MASK 500ml

990 ден

Маска за фарбана коса 500мл

Категорија: ,

Опис

Маска за фарбана коса. Интензивно ја ревитализира, опоравува и омекнува боената коса. Заштитиниот антиоксиданс делува регенеративно на внатрешноста на влакното и ја прави бојата постојана. Ја враќа јачината, мазноста, флексибилноста и сајот на косата.