PRO YOU™ THE SETTER EXTREME HOLD HAIRSPRAY 500ml

950 ден

ЛАК ЗА КОСА СО ДОЛГОТРАЈНА ЦВРСТИНА 500 ml

Категорија: , таг

Опис

Се нанесува на сува косa од оддалеченост од околу 25cm. Дава висок сјај, долготрајна форма и не остава трагови на косата.