PRO YOU™ THE FIXER REPAIR MASK 500ml

1,100 ден 990 ден
-10%

Маска за реконструкција на оштетена коса 500мл

Категорија: ,

Опис

Маска за реконструкција на оштетена коса. Ја регенерира и ревитализира косата, истовремено обновувајќи ја внатрешната структура (cortex) и кутикулата на влакното. Долготрајно го обновува влакното, му дава виталност, издржливот и сјај.