PROYOU NEUTRALIZING WHITE HAIR SHAMPOO (350ml)

820 ден 680 ден
-17%

Шампон за плава, избледена или седа коса 350мл

Категорија: ,

Опис

Шампон за плава, избледена или седа коса. Ги неутрализира и отстранува несаканите жолти тонови, ја оживува бојата кај плава, избледена и седа коса, и му дава висок сјај на влакното.