R Line Color 6/43 – Dark Blonde Copper Golden 100ml

440 ден

Професионална трајна боја за коса.

Опис

Професионална боја за коса.
Сосема иновативна формула на крем боја која обезбедува заштита на бојата на косата идолготрајни резултати на конзервација.
Придобивки:
Рамномерно и длабоко ja бои косата,
и дава светлина и сјај,
го зачувува квалитетот на косата по боeње, што се должи на содржината на природни состојки:
екстракт од маслинки и
хидролизиран пченкарен скроб.
Широката палета на нијанси вклучува и серија на коректори за безбедни, подеднакви и сигурни перформанси кои ја прават косата да изгледа здраво и полна со сјај.