REUZEL CLAY MATTE POMADE 113 GR

1,190 ден

Помада за обликување на коса со средно држење и мат финиш.

Опис

Помадата создава допирливо, средно држење со мат финиш и се користи за манипулирање со косата во кој било стил.

Карактеристики:

-средно држење

– низок сјај

– растворлив во вода