REUZEL RED POMADE 113 GR

1,190 ден

Помада за обликување на коса со средно држење и висок сјај.

Опис

Помадата вклучува уникатна комбинација на состојки што овозможува помадата лесно да се мие од косата, без да остави остатоци или таложење.

Карактеристики:

-средно држење

– висок  сјај

– растворлив во вода