REVLONISSIMO FOR GOLDEN BLONDES (275ml)

1,100 ден

45 DAYS TOTAL COLOR CARE Revlonissimo for golden blondes – шампон со кондиционер за заштита на бојата на златно плави

Категорија: ,

Опис

За топли плави нијанси. Идеален за боја ниво 7 до 8. Благиот шампон, без сулфат, со регенератор кој ја негува и храни косата борејќи се против сушењето и кршливоста вообичаени за боена коса. Единствен 2 во 1 шампон и регенератор со спрецифична формула за секоја нијанса. Не само да ја чисти и да ја негува косата туку создава заштитен филм кој ја одржува бојата до следното боење. Revlonissimo 45 days го надокнадува прогресивното губење на бојата со таложење на пигменти. Троструката заштита на бојата од надворешни фактори:

  • PQ55 создава филм спречувајќи да се измие бојата.
  • Екстратот на брусница е моќен антиоксиданс кој спречува стареење.
  • Провитамин Б5 ја обновува структурата на влакното на косата.