ROOT ACTIVATING LOTION 8 X 7 ML

1,300 ден

Лосион во ампули за спречување на непатолошкото опаѓање на косата.Го намалува опаѓањето на косата по 6 недели континуирана употреба. Енергичната формула на Trichotherapy Cosmetics го стимулира коренот на косата, доведувајќи го процентот на активни корени на косата на речиси нормално ниво од 80% по 24 недели од апликацијата.

Начин на употреба:Нанесете ½ туба двапати дневно. Рамномерно распоредете го на скалпот. Оставете. Користете редовно најмалку 6 недели.

Категорија: ,

Опис

Лосион во ампули за спречување на непатолошкото опаѓање на косата.