RR Line Illuminating Conditioner Blonde Hair 350ml

1,180 ден

Сјаен кондиционер за плави и бланширани коси 350ml

 

Категорија:

Опис

Сјаен кондиционер за плави и бланширани коси 350ml

Длабоко ја хидратира и потхранува третираната коса, ја прави мека и сјајна. Благодарение на специјалната пурпурно сјајна микро пигментациона формула ги неутрализира непосакуваните тонови, ја прави косата брилијантна и истовремено овозможува истакнување на светлиот тон врја враќа виталноста на косата. Идеален за плавуши шатирани и бојадисани.