RR Line Perfumed Oxidizing Emulsion Cream 9% 1000ml

550 ден

Парфимизирана оксидирачка крем емулзија 9% 1000ml

 

Опис

Парфимизирана оксидирачка крем емулзија 9% 1000ml

Содржат хидроген пероксид првичниот волумен останува стабилен. Избегувајте контакт со очи, а доколку се случи веднаш исплакнете со вода, следете ги инструкциите внимателно секогаш носете заштитни ракавици за време на мешањето и работата, чувајтего подалеку од дофат на деца. Идеален е за креирање на сите осветлувачки техники, прамени, за да се добијат сончево светли ефекти.