SEMI DI LINO CURLS CONDITIONER 200ML

650 ден

Кондиционер за нега ,хидратација и расплеткување на виткана и брановидна коса.

Опис

Кондиционер за дефинирање, хидратација и  контрола на виткана и брановидна коса. Има лесна текстура и може да се користи како средство за плакнење или за оставање.

Специјална нова и подобрена комбинација на активни состојки:
*Urban Defence Pro
Тотален штит против загадување.
*Shine Fix Complex
 24 часoвен сјај на косата од коренот до врвот.
*Color Fix Complex
УВ-филтер и антиоксиданси за заштита и трајност на бојата на косата
*Climate proof
 Заштитна бариера којa ја одржува косата хидрирана и во случај на промени во температурата и влажноста.
* Масло од Манкети
 Ja храни и хидрира косата.
Начин на употреба: се нанесува на влажна коса , можете да го оставите на косата или да го исплакнете по 3 минути.