SEMI DI LINO CURLS MULTI- BENEFIT OIL 100ML

1,190 ден

Мулти- функционално масло за нега, хидратација и сјај на виткана и брановидна коса.

Опис

Мулти- функционално масло кое ја хидрира, отплеткува, дефинира,  и ја заштитува витканата коса од топлина и влажност, давајќи сјаен завршен допир .

Специјална нова и подобрена комбинација на активни состојки:
*Urban Defence Pro
Тотален штит против загадување.
*Shine Fix Complex
 24 часoвен сјај на косата од коренот до врвот.
Color Fix Complex
 УВ-филтер и антиоксиданси за заштита и трајност на бојата на косата
*Climate proof
 Заштитна бариера којa ја одржува косата хидрирана и во случај на промени во температурата и влажноста.
* Масло од Манкети
 Ja храни и хидрира косата.