50% Промоција

1,180.00 ден 590.00 ден

На залиха

Лесна еко пена која го истакнува движењето на локните.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Лесна еко пена која го истакнува движењето на локните, ги моделира контурите, ја контролира формата и дава anti-frizz ефект. Ја заштитува косата од топлина за добро дефинирани меки и сјајни локни.
Се нанесува по целата должина на сува коса и се стилизира по желба. Не се измива.